IJsmachines

De ijsmachine is één van de beslissende factoren als het gaat om de kwaliteit van uw ijs en de efficiëntie van uw productie. Slob Koudetechiek levert ijsmachines van het befaamde merk Kälte-Rudi.

Consistente, hoge kwaliteit

Welke hoeveelheid ijs u ook produceert, een Kälte-Rudi levert altijd dezelfde hoge kwaliteit ijs. Door het gepatenteerde Bio-Mecanic-Systeem® krijgt het ijs een ongeëvenaarde homogene structuur, met een natuurlijke, smaakvolle romigheid en luchtigheid en een verfijnde smaak. Niet voor niets kunnen we dankzij de ijsmachines van Kälte-Rudi prijswinnende ijssalons tot onze klanten rekenen.

Flexibel

Ook al kiest u voor een ijsmachine met een productiecapaciteit van 16 liter mix, u kunt zonder problemen kleinere hoeveelheden maken, zonder dat het invloed heeft op de kwaliteit en smaak. U heeft dus geen overproductie (= extra kosten) als u vanwege het weer of andere omstandigheden minder ijs verkoopt. Bovendien hoeft u geen extra machines aan te schaffen om te kunnen variëren in productiecapaciteit.

Snel

Dankzij innovatieve technieken heeft het ijs uit ijsmachines van Kälte-Rudi geen shock freezer nodig. Dat scheelt u een extra bewerking. De ijsproductie per uur ligt met onze machines hoog. Ook het reinigen gaat snel en grondig. U verliest er geen kostbare tijd mee, terwijl in de salon de klanten staan te wachten.

Efficiënt

IJsmachines van Kälte-Rudi zijn niet alleen efficiënt in de productie, ook als investering verdienen ze zich terug. Dat heeft alles te maken met de Duitse kwaliteit van de machines. Ze gaan lang mee (de eerste Kälte-Rudi die wij 45 jaar geleden verkochten, was tot voor kort nog in gebruik) en geven weinig serviceproblemen. Machines waar u op kunt rekenen dus.

Download de brochure van Kälte-Rudi

KM_programm