Pasteuriseer-machines

Onze pasteuriseermachines dragen met recht de naam PasteuriseerMeister. Onbetwiste topkwaliteit van Kälte-Rudi, die we met trots aan tal van ambachtelijke ijssalons, banketbakkerijen en  patisserieën mogen leveren.

Hoge kwaliteit

Elke PasteuriseerMeister is voorzien van slimme en beproefde techniek. Dankzij de begrensde wandtemperatuur kan uw product nooit aanbranden of aan de randen vriezen. Door de unieke techniek van het Homogenisatieroerwerk® maakt u een mix met een onovertroffen structuur. Zo wordt elk product een smaakvolle en onvergetelijke beleving voor uw klanten.

Lang houdbaar

Het Homogenisatieroerwerk® zorgt voor nóg een voordeel: doordat het proces van mixen grondiger is, blijft uw product langer houdbaar zonder de oorspronkelijke kwaliteit te verliezen. Dat gaat om dagen tot weken, afhankelijk van het product. Uw klanten blíjven genieten van uw ijs of banket.

Breed toepasbaar

Wat u ook wilt bereiden: de PasteuriseerMeister doet het voor u. Van vruchtenmix voor ijs tot gele room voor banketspecialiteiten. Het enige wat u hoeft te doen is uw recept eenmalig programmeren, ingrediënten toevoegen en op de knop drukken. Terwijl de pasteuriseermachine uw product maakt, kunt u zich concentreren op uw klanten of de bereiding van andere producten. Over de kwaliteit hoeft u niet in te zitten. PasteuriseerMeister houdt uw ambacht hoog. Het verschil maken we tenslotte samen.

Download de brochure van Kälte-Rudi

KM_programm