Over ons

Samen maken we het verschil. In de 65 jaren die Slob Koudetechniek bestaat, hebben we namelijk altijd samen met onze klanten én met onze fabrikanten het verschil gemaakt.

Visie

Samen maken we het verschil

Daar hebt u in één zin onze visie. Als familiebedrijf zijn we zuinig op de kennis en ervaring die we in al die jaren hebben opgebouwd. Maar ons familiebedrijf betekent naast expertise ook een duurzame relatie, wat ons betreft. We zijn toegewijd aan onze opdrachtgevers en leveranciers en zoeken altijd samen naar de beste oplossing. De eerste ijsmachine die we 45 jaar geleden verkochten, was tot voor kort nog in gebruik bij een van onze klanten. Een mooi voorbeeld van de duurzame relatie en hoge kwaliteit die Slob Koudetechniek eigen zijn.

Zo maken we het verschil
U als ijssalon of bakkerij weet alles van uw producten. U weet precies hoe u de beste gerechten maakt. Niemand hoeft u uit te leggen wat lekker ijs is. Het recept voor de lekkerste gele room is misschien uw grootste geheim, dat al generaties lang meegaat. Wat u ook maakt en hoe u dat ook doet, het is een ambacht.
Voor dat ambacht hebben we bij Slob Koudetechniek diep respect. En we vinden het een eer om u de machines te leveren, waarmee u kunt maken wat u voor ogen heeft. Lekkernijen waar uw klanten dol op zijn, waar u naam mee maakt, waar u het ambacht hoog mee houdt. Dat bedoelen we met ‘samen het verschil maken’. U het beproefde ambacht, wij de hoogwaardige techniek.

Werkwijze

Specialistisch maatwerk

Als u producten wilt vriezen of koelen of klimaatbeheersing voor uw woning zoekt, denken wij in eerste instantie niet aan machines of techniek. Het eerste wat we dan doen, is vragen stellen. We willen precies weten wat u nodig heeft. Om welk product gaat? Wat voor soort winkel? Hoe ziet die winkel eruit? Hoe ziet uw woning eruit? Wie bent ú? Als we antwoord op die vragen hebben, gaan we een passende oplossing voor u bedenken. Die hebben we altijd, dat kunnen we u vast beloven.
Als we die oplossing voor u mogen realiseren, krijgt u het beste van het beste. Of het nu gaat om een enkele machine of een turn-key project, we zorgen voor specialistisch maatwerk.

Vanzelfsprekend kunt u ook voor service en onderhoud bij ons terecht. We blijven graag betrokken bij de machines en techniek die we geïnstalleerd hebben.

Omdat wij willen begrijpen wat uw kwaliteitseisen zijn en wat die in de praktijk betekenen, hebben wij in ons bedrijf verschillende proefopstellingen van de machines die we verkopen. Voor u is dat tegelijk een mooie gelegenheid om de machines in de praktijk te zien en uit te proberen.
Welkom, om te ervaren hoe Slob Koudetechniek samen met u het verschil maakt.

Onze merken

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsapparatuur. Zo zijn we importeur, leverancier en installateur van het topmerk Kälte-Rudi. Daarnaast werken we met merken als Daikin, Gelo Standard en Winterhalter.