Voor ijssalons

Als ambachtelijke ijssalon bent u voor een groot deel afhankelijk van het weer. Dat betekent vandaag hollen en morgen misschien stilstaan. Juist daarom is het belangrijk dat u zeker bent van twee belangrijke factoren: de kwaliteit van uw ijs en de flexibiliteit van uw productie. Gelukkig kan dat, dankzij de hoogwaardige ijsmachines en pasteuriseerketels die Slob Koudetechniek levert.

Wilt u meer weten over onze machines? Op deze pagina’s leest u meer over onze ijsmachines, pasteuriseerketels en ijsvitrines.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel of mail ons gerust. We staan voor u klaar.

Verras uw klanten

Kälte-Rudi ijsmachines

Als u onvergetelijk ijs wilt maken

De ijsmachine is één van de beslissende factoren als het gaat om de kwaliteit van uw ijs en de efficiëntie van uw productie. Slob Koudetechiek levert ijsmachines van het befaamde merk Kälte-Rudi.

Consistente, hoge kwaliteit
Welke hoeveelheid ijs u ook produceert, een Kälte-Rudi levert altijd dezelfde hoge kwaliteit ijs. Door het gepatenteerde Bio-Mecanic-Systeem® krijgt het ijs een ongeëvenaarde homogene structuur, met een natuurlijke, smaakvolle romigheid en luchtigheid en een verfijnde smaak. Niet voor niets kunnen we dankzij de ijsmachines van Kälte-Rudi prijswinnende ijssalons tot onze klanten rekenen.

Flexibel
Ook al kiest u voor een ijsmachine met een productiecapaciteit van 16 liter mix, u kunt zonder problemen kleinere hoeveelheden maken, zonder dat het invloed heeft op de kwaliteit en smaak. U heeft dus geen overproductie (= extra kosten) als u vanwege het weer of andere omstandigheden minder ijs verkoopt. Bovendien hoeft u geen extra machines aan te schaffen om te kunnen variëren in productiecapaciteit.

Snel
Dankzij innovatieve technieken heeft het ijs uit ijsmachines van Kälte-Rudi geen shock freezer nodig. Dat scheelt u een extra bewerking. De ijsproductie per uur ligt met onze machines hoog. Ook het reinigen gaat snel en grondig. U verliest er geen kostbare tijd mee, terwijl in de salon de klanten staan te wachten.

Efficiënt
IJsmachines van Kälte-Rudi zijn niet alleen efficiënt in de productie, ook als investering verdienen ze zich terug. Dat heeft alles te maken met de Duitse kwaliteit van de machines. Ze gaan lang mee (de eerste Kälte-Rudi die wij 45 jaar geleden verkochten, was tot voor kort nog in gebruik) en geven weinig serviceproblemen. Machines waar u op kunt rekenen dus.

Download de brochure van Kälte-Rudi

KM_programm

Pasteuriseermachines

Ambachtelijk ijs dankzij moderne techniek

Onze pasteuriseermachines dragen met recht de naam PasteuriseerMeister. Onbetwiste topkwaliteit van Kälte-Rudi, die we met trots aan tal van ambachtelijke ijssalons mogen leveren.

Hoge kwaliteit
Elke PasteuriseerMeister is voorzien van slimme en beproefde techniek. Dankzij de begrensde wandtemperatuur kan uw product nooit aanbranden of aan de randen vriezen. Door de unieke techniek van het Homogenisatieroerwerk® maakt u een mix met een onovertroffen structuur. Zo wordt elk ijsje een onvergetelijke lekkernij.

Lang houdbaar
Het Homogenisatieroerwerk® zorgt voor nóg een voordeel: doordat het proces van mixen grondiger is, blijft uw product langer houdbaar zonder de oorspronkelijke kwaliteit te verliezen. Dat gaat om dagen tot weken, afhankelijk van het product. Uw klanten blíjven genieten.

Breed toepasbaar
Wat u ook wilt bereiden: de PasteuriseerMeister doet het voor u. Roommix, vruchtenmix tot vruchtensaus. Terwijl de pasteuriseermachine uw product maakt, kunt u zich concentreren op uw klanten of de bereiding van andere producten. Over de kwaliteit hoeft u niet in te zitten. PasteuriseerMeister houdt uw ambacht hoog. Het verschil maken we tenslotte samen.

Download de brochure van Kälte-Rudi

KM_programm

IJsvitrines

Aantrekkelijk presenteren mét behoud van kwaliteit
De vitrine waar u uw ijs in presenteert aan uw klanten, heeft een beslissende rol voor de verkoop. De presentatie en kwaliteit moeten optimaal zijn én blijven. Daarom levert Slob Koudetechniek uitsluitend vitrines van topkwaliteit. Koel- en vriestechniek van befaamde fabrikanten, die wij op maat maken voor uw winkel én voor uw product.

Dat betekent dat wij ons eerst grondig verdiepen in uw product en goed kijken naar uw pand en de traffic in uw winkel. Pas dan komen wij met een voorstel voor een passende oplossing.
Omdat een vitrine meer is dan gekoelde lucht, kijken we behalve naar de temperatuur ook naar aspecten als luchtvochtigheid. Factoren die bepalen of uw product de kwaliteit en smaak houdt, die u voor ogen hebt.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We vertellen u graag meer.

Advies

Samen de beste oplossing realiseren

Het is onze passie om hoogwaardige oplossingen te realiseren voor onze klanten. Daarom investeren we in een goed advies. En dat begint wat ons betreft bij u aan tafel. We willen graag weten welke producten u wilt koelen en vriezen. Hoe ziet uw winkel eruit? Hoeveel ruimte is er beschikbaar? Wat is uw gebruikelijke werkwijze? Allemaal vragen die we belangrijk vinden om een goed advies te kunnen geven.
Dat goede advies leidt tot de beste oplossing. Dat beloven we u. Onze tevreden klanten en prachtige projecten zeggen genoeg. Op de pagina referenties leest u er meer over.

Zoekt u ook de beste oplossing? Wat ons betreft maken we een afspraak. We adviseren u graag.

Airconditioning

Het perfecte klimaat in uw ijssalon

Als specialist in airconditioning/warmtepompen voorzien we ijssalons van de juiste klimaatbeheersing.
Voordat we airconditioning installeren, inventariseren we zorgvuldig uw wensen en de mogelijkheden in uw winkel.

De energiezuinige oplossing die we uiteindelijk realiseren, betekent een klimaat waar uw klanten zich prettig bij voelen en waar u heerlijk in kunt werken.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We gaan het graag voor u regelen.

Koeltechniek

De kunst van koelen en vriezen

Het koelen en vriezen van uw ambachtelijk ijs is een veeleisend proces. Het is de kunst van traditionele kwaliteit behouden met een geavanceerd technisch proces. Die expertise hebben we in tientallen jaren koudetechniek opgebouwd. We weten precies welke temperatuur en luchtvochtigheid uw product nodig heeft en welke eisen dat stelt aan de cel en aan de regeltechniek

De koel- en vriescellen die we leveren zijn van premium kwaliteit en altijd maatwerk.
We komen graag bij u langs om meer te vertellen.